dinsdag 17 mei 2011

Riverside Motherfucker

Vandaar kwam de mosterd dus! 2 Pac is alive :-)

maandag 16 mei 2011

A life without love is like a year without summertunes

Ondanks het nog geen zomer is lijkt hij of zij al een hele tijd in ons land te zijn. Zeker wanneer de thermometers aller landen tegen deze vrijdag weer boven de 25 graden Celsius zullen prijken. Ruim tijd dus om enkele zoete summer tunes op een rijtje te zetten. Want, laten we wel wezen, niets is zo leuk als vrolijke muziek terwijl de zonnestralen onstuimig een lach weten te generen op de gezichten van verscheidene voorbijgaande vrouwtjes.

1) I'm From Barcelona - Always Spring

In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden heeft dit nummer van de jongens van Barcelona een heel hoog summer gehalte.



2) Foster The People - Pumped up kids

Vrolijkheid ten top! Het refrein is de definitie van een oorworm.



3) French Films - Golden Sea

Deze jongens uit finland maken surfpop met een hoog happyfeelinggehalte



4) Fool's Gold - Suprise Hotel

Deze clip ademt zomer! let's go swimming



5) Bill Callahan - Free

Deze polyvalente Amerikaanse singer songwriter is morgenavond te bewonderen in de Botanique in Brussel. Zijn nummer Free doet automatisch denken aan zomer en zon. Met een licht briesje weleenswaar.

woensdag 11 mei 2011

BATTLES - Ice Cream

BATTLES komt op 6 juni met hun tweede album op de proppen. Wij kregen al een voorproefje en dat werd hier zeker gesmaakt. Het is altijd wel wat laten inzinken bij die gasten, maar het zit wel goed. Nu nog zien op welk festival ze komen dit jaar.