donderdag 30 juli 2009

Romborama

U weet wat te verwachten van deze mannen...


















UPDATE:


Aukie Noodels Ramborama TEASER (mediafire)

Album of the week


















Bibio is de artiestennaam van de britse producer Stephen Wilkinson. Hij released momenteel muziek op Warp records. Zijn muziek is moeilijk te omschrijven en gaat van electronica tot folkpop met synthesizer sounds. Zijn muziek zou ik omschrijven als intelligente dancemuziek. Als je een fan bent van Fleet Foxes en consoorten zal je dit ook zeker goed vinden. Zijn muziek word tegenwoordig ook al gebruikt in reclamecampagens van Toyota.

Bibio - Ambivalence Avenue (2009)

Audacity of Huge














17 Augustus released Simian Mobile Disco hun nieuwe album genaamd "Temporary Pleasure" hier vind je alvast hun nieuwe single wat ook op het album zal staan. Audacity of Huge is een catchy nummer met een hoog popsong gehalte.

Simian Mobile Disco - Audacity of Huge

zondag 26 juli 2009

If we slept together


Amanda Blank. Bevallige dame. Schrijft bevallige liedjes. Met bevallige teksten. De Noise Up Mix is ook een bevallige versie.

Amanda Blank - Might like you better (Noise Up Mix)

donderdag 23 juli 2009

Bad Dudes Vs. DragonNinja


U weet niet wat doen vrijdagavond? Of u weet wel wat doen vrijdagavond, maar is toch benieuwd naar wat hierna volgt? Lees dan gerust verder, want er staat in de kelders van Panique D'O in Mechelen een feestje te wachten waarbij men, zoals het in de volksmond nogal eens klinkt, 'jong talent' kan ontdekken.

Aanwezigen?
Three Cheers For Dirty
"A distorted mixture which sound like Miss Kittin meet Peaches. The French guys aren't afraid to get their hands dirty and shoot out three hypnotic punk upbeat tempos"

Three Cheers For Dirty - Give me your money, bastard


Tex Taiwan
8-bit Gameboy Pop die best te pruimen valt. Alex Kid zou er onmiddellijk van in zwijm vallen.

Tex Taiwan - E E Erase


Cat Coccinelle
Denk aan Chrystal Castles. Simpele Casio-melodietjes met zeemzoete vocoder-deuntjes.

Cat Coccinelle vs Superpowerless - Princess


Human Electric
Electro tunes ala Shameboy, met soms een vleugje 90s synth.

Human Electric - Turn on your TV ft. Flying without wings


Cheesy Cliché
Luiks duo dat echt wel lekkere electropop fabriceert!! Dit eindigt nog ooit in mixtapes van The Dukes, beloofd. Het Franstalige accent en redelijk belabberd Engels moet je erbij nemen, maar dat durft vantijd ook al wel eens hip zijn... I'll kiel her.

Cheesy Cliché - Repetition
Check op hun myspace ook zeker "Not ready for love".


Meer info over dit feest?
myspace

woensdag 22 juli 2009

The Blue Van


Kopenhagen, hmmm, zalige stad. Een tijdje geleden was het daar ook jazz-festival. Een paar podia gechecked. Na The Spirit of New Orleans, een gezelschap dat een zekere gezegende leeftijd had bereikt, gezien te hebben, zijn we afgezakt naar het podium van het Rode Kruis. Carslberg binnengieten voor het goede doel, daar zeggen we niet gauw neen tegen. Veel jazz was er echter niet te bespeuren, maar een fijne ontdekking is ons toch niet ongemerkt voorbijgegaan: The Blue Van. Na een gesprek met de redelijk enthousiaste organist na het optreden ben ik te weten gekomen dat de heren in kwestie al 2 maal in België geweest zijn: op Pukkelpop en in de Botanique, 2 jaar geleden. Ondertussen hebben ze een nieuw album in de rekken (Man Up), maar blijft een internationale tour een beetje uit. Daarbij een klein staaltje promotie van onzentwege.

De titeltrack uit de nieuwe CD:
The Blue Van - Man Up

En de single


Dat die gasten er live wel op los rocken bewijst volgende video (slecht geluid)


En tot slot enkele foto's van het optreden in Kopenhagen. Uitstekend weertje was dat daar!







vrijdag 17 juli 2009

maandag 13 juli 2009

People Numbers Money Business


Feadz goes funk? In ieder geval zijn op zijn nieuwe EP niet meer enkel de superdroge Feadz beatz te horen, maar mag er als es een melodietje inzitten. Leuke evolutie als je het mij vraagt.

Feadz - Constant Ovulation

zondag 12 juli 2009

VITALIC!!!


te zien op pukkelpop (check zijn myspace maar eens, daar staat het volgende: 21 août 2009 20:00 Pukkelpop - LIVE Avant Première Kiewit/Hasselt - blink uw dansschoenen al maar op!), in september zou de nieuwe cd uitkomen, maar hier is alvast de eerste single!

Vitalic - Your Disco Song (Extended Version)
Het origineel is nog niet te vinden, maar de volgende remix zal ook op de single staan:
Vitalic - Terminateur Benelux (John Lord Remix)


Baby Baby Baby

Wanneer de muziek al es ne keer iets minder uitmaakt...



Make The Girl Dance - Baby Baby Baby

woensdag 8 juli 2009

WE LOVE MJ