woensdag 16 december 2009

Look A Like of the day

Landry Mulemo (Speler van Standaard)


Carlton (Fresh Prince of Bell-Air)

A Warp For Christmas

Omdat Kerstmis een feest moet zijn!!!



The Dukes - A Warp For Christmas

dinsdag 15 december 2009

Album of the week: Buscemi - In situ

In situ is portugees voor "Stil staan" Iets wat onmogelijk word eens je het album in gang zwiert

Buscemi - In Situ (Rapidshare)

maandag 14 december 2009

zondag 13 december 2009

Bloody Beetroots Christmas gift


Tracklist:
01 Warp 1977 (feat. Steve Aoki and Bobberman)
02 Talkin' In My Sleep (The Bloody Beetroots Remix)
03 Mystery Meat (The Bloody Beetroots Remix)

The Bloody Beetroots - Christmas Vendetta (Spares of Romborama)

donderdag 10 december 2009

Linus Loves Diablo

Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

woensdag 9 december 2009

I'm ready!

Hello? Goodbye!


Ugress is een elektronisch project van een groep uit Bergen, Noorwegen. De man achter het project is Gisle Martens Meyer. Ze maken al muziek sinds 2000 maar het is pas vandaag dat ik ze heb ontdekt. Een mix van Chemical brothers met RÖyksopp. Zelf vinden ze dat hun muziek heel het gamma van genres bedekt. van Electro tot Pop en van Reggea tot Electronical dub. Hun nieuwe album heet "Reminiscience" En hieronder kan je twee songs van het album downloaden. Als klap op de eindejaarsvuurpijl een klassieker van The beatles

1) Ugress feat Christine Litle - Sandtraps
2) Ugress - AMZ 1974

Bonusplaat: The Beatles - while my guitar gently weeps

dinsdag 8 december 2009

maandag 7 december 2009

Seppe Smits wint Air & Style Rookie Challenge


Seppe Smits heeft zaterdag de Air & Style Rookie Challenge in Innsbruck gewonnen, de meest prestigieuze Big Air competitie van Europa. Slechts 12 Rookies werden uitgenodigd. Seppe overklaste zijn leeftijdsgenoten met een gigantische Backside 1260°.

Het Bergisel stadion in het Oostenrijkse Innsbruck is niet enkel beroemd om de passages van het Vierschansen toernooi. Het is tevens de thuisbasis van Europa’s meest prestigieuze Big Air wedstrijd. 12.000 uitzinnige fans komen er jaarlijks 16 invited pro riders en 12 invited rookies aanmoedigen in hun strijd om de trofee der trofeeën: de 'Ring of Glory'. De Air & Style wordt reeds jaren aanzien als één van de meest progressieve snowboardcompetities ter wereld.

Voor het eerst behoorde een Belg tot de hoofdtabel. Seppe Smits maakte deel uit van de 12 invited rookies die streden om de eer, maar vooral om het ticket dat toegang geeft tot de pro-competitie van de editie van 2010.

Het was het de eerste wedstrijd voor Smits sinds zijn knieblessure die hij opliep in Saas Fee, en die hem vier weken uit de bergen hield. Maar het jong geweld uit Westmalle werkte hard aan zijn comeback en bewees niks van zijn gouden feeling verloren te zijn. Al van bij de training bleek hij tot de favorieten te behoren . De meest geduchte tegenstanders? Niki Korpela, Fins 'Rookie rider of the Year' en Germund Braaten, de Noorse Big Air kampioen. Die laatste blijkt op de cruciale momenten toch last te hebben van wedstrijdstress. Hij kon zijn dubbel corcks uit de training niet landen tijdens de wedstrijd. Dat deed Seppe wel. Hij landde de allereerste Belgische backside 1260° en legde zo de druk bij Korpela die als voorlaatste aan de slag moest. De Fin ging tot het uiterste maar zijn frontside 1440° was kwalitatief niet goed genoeg om Seppe te bedreigen. Onze landgenoot domineerde de Rookie Challenge van begin tot einde en heeft de mooiste overwinning uit zijn nog prille carrière op zak.

Morgen vertrekt Smits samen met Kevin Bronckaers en coach Jean-Valère Demard richting Breckenridge op trainingsstage. Begin januari staat immers de laatste World Cup pipe op het programma: de ultieme kans voor deelname aan de Olympische Spelen van Vancouver in 2010. Smits staat nog voor een loodzware opdracht (minstens top 20 op de World cup pipe in Kreischberg op 7 januari ).

WARP 1977

BETTER, FASTER, HARDER, STRONGER!!!!



Bloody Beetroots - Warp 1977

zaterdag 5 december 2009

Merdan Taplak - Metisse (Kill Frenzy Remix)

The boy from Hasselt did it again!

woensdag 2 december 2009

dinsdag 1 december 2009

Klang Und Bang #3: The Final Bang


The final part(y) of an electro party trilogy...as heared on Studio Brussel & hyped by Vice Magazine!

Still no VIPs. No dresscode. Just crowd, fancy people and bangin' electro & trash! And...FREE entry! So, shut up and dance!

Klangmeister on Saturday 5th December:

Stephanoski Parisiani
Mr. Broke
The Dukes
& many more guests!

Sat. 5 December '09

Klang und Bang! is

Hosted @
La Dolce Vita
Stadswaag 11,2000 Antwerp

Second Base Preview + The Rocket Bonus Track


Ha! Belgische Punkrock! De gasten van Second Base blijven de ene degelijke plaat na de andere uitbrengen. Ergens in februari zou de volgende in de winkelrekken moeten liggen. Bij the Baton Rouge Headquarters hebben we alvast een pre-listen gekregen en we selecteerden voor u 2 nummers uit het nieuwe album.

Second Base - My Reply
Second Base - Brick Wall Views

Op 2 december speelt Second Base in de Peylkoker (Oude Markt) te Leuven. Tijdens deze show worden er voor het artwork van het nieuwe album enkele zotte foto's gemaakt, dus als u uzelf vereeuwigd wil zien op een cd-hoes, u weet waar naartoe!

Line-up:
Gino's Eyeball
Second Base
Face The Fax
-- Start om 21u



Nog een punk-rock band van Belgische bodem: The Rocket. Nevenproject (of is het ondertussen hoofdproject?) van de zanger van Second Base. Brengen het iets meer poppy werk, maar rockt nog steeds deftig. Check de cover van de Venga Boys. Meezinger! :)

The Rocket - Boom Boom Boom