maandag 6 december 2010

RifRaf



RifRaf is een gratis, onafhankelijk, maandelijks en Belgisch muziektijdschrift geschreven voor en door jongeren. RifRaf bestaat sinds september 1989, maar zelfs na 19 jaar gaan we met dezelfde gedrevenheid als uit de beginjaren op zoek naar groundbreaking releases! Songs die ons diep raken, daar doen we het voor!

De redactie bestaat uit vrijwilligers, allemaal jonge music addicts met een passie voor muziek. Geen vastgeroeste broodschrijvers of specialistenwerk, maar interviews en cd- en muziekdvd-recensies geschreven in een menselijke taal, begrijpbaar voor iedereen. Naast interviews en reviews, vind je in RifRaf tal van muzikale weetjes, facts en oproepen, een uitgebreide agenda boordevol parties en gigs en andere redactionele rubrieken.

RifRaf verschijnt op 35.000 exemplaren. De Vlaamse editie telt 20.000 exemplaren. De Franstalige RifRaf heeft een oplage van 15.000 exemplaren. Maandelijks wordt RifRaf verdeeld op ongeveer 800 verdeelpunten in meer dan 220 steden en gemeenten, in zowel binnen- en buitenland.

check out the webstek : RifRaf

1 opmerking:

stijn zei

wa schuift da, zo reclame? :)