donderdag 8 november 2007

Iedereen dumpt de Dollar



Gisele Bündchen, een van 's werelds rijkste modellen, zit op één lijn met superbeleggers als Warren Buffet en Bill Ross. Ze wil voortaan alleen nog in euro's worden betaald. Bündchen heeft weinig vertrouwen meer in de koers van de dollar die de laatste weken gestaag daalt.

De zus en manager van de 27-jarige Braziliaanse heeft dat gezegd tegen het persbureau Bloomberg. 'Nieuwe contracten zijn aantrekkelijker in euro's, omdat we niet weten wat er met de dollar gebeurt', zegt zus Patricia.

Het topmodel, dat volgens Forbes meer geld verdient dan ieder ander in haar branche, voert met haar beslissing een groeiende lijst van rijkelui aan die rekening houdt met een verdere daling van de dollar.

Zo zou Gisele bij het afsluiten van een contract met haarproductenbedrijf Pantene hebben bedongen dat ze in euro's wordt betaald. Dat zou ook gelden voor een deal met Dolce & Gabbana.

In de eerste helft van 2007 verdiende het topmodel omgerekend 33 miljoen dollar.

En als extratje vind je hieronder een foto van Lima, "special selected by 2 left hands". Vergroot de foto, en kijk naar dat gezichtje.

3 opmerkingen:

Gaai zei

Hellow,

Even een klein vraagje: waarom dat lieve snoetje van Adriana Lima nemen als Gisele er zeker even goed uitziet?

Greetz Poesj

Wonne zei

Oei,

Foutje zal worden recht gezet...
Vuile google is ook nooit betrouwbaar :)

We hebben hier we duidelijk met ne kenner te maken, de snoeper !!

Gaai zei

Wat een prachtige correctie en schitterend idee om Adriana niet te wissen. Wist je trouwens dat Gisele nog 5 zussen heeft waarvan eentje haar tweelingszus is!!!

Er zijn dus echt meerdere schone wezens op deze planeet, wel jammer dat ik van een andere species ben.

MAAR er is hoop,... want Seal de gedeukte neger heeft zelfs een knappe madam aan de haak weten te slaan...
Jaja onze Heidi Klum die ook nog eens succesvolle zakenvrouw is, dus er is hoop voor alle lelijke wezens op deze aarde...

Greetz de pseudo-kenner