maandag 8 maart 2010

Beluister het nieuwe album van Crookers


De langverwachte debuutplaat van Crookers is eindelijk klaar! Op 'Tons of friends' werken de populaire Italianen samen met o.a. Soulwax, Kelis, Will.I.Am, Róisín Murphy, Yelle en Miike Snow, en hier kun je al horen hoe dat klinkt!

Sinds vandaag is het album digitaal te koop, en vanaf 15 maart ligt de cd ook in de winkel. In Sound of Sam hoor je deze week elke dag een nummer uit 'Tons of friends', en binnenkort serveert Select een interview met de twee Italianen, die je deze zomer ook live aan het werk kan zien op Rock Werchter.
Beluister het album op de site van Studio Brussel.
Voor recenties van de plaat is het nog even wachten tot onze kenners de plaat volledig tot zich hebben laten doordringen ;-)

2 opmerkingen:

stijn zei

ik zal rap een recentie schrijven:

SLECHT! Als zelfs Roisin Murphy er met haar zang nog niet in slaagt om een nummer het luisteren waard te maken, dan wil dat toch al heel wat zeggen. De enige twee songs die er eventueel nog doorkunnen zijn Cooler Couleur (met Yelle) en Have Mercy (met Carrie Wilds). Al de rest is al voordat het album uit is rijp voor de vuilbak.

Maar dat is natuurlijk mijn gedacht, op studio brussel zullen ze al dieje rommel waarschijnlijk grijs draaien en joepie, op werchter kunnen we allemaal nog eens samen los gaan!

Wonne zei

Hip hop changed! vind ik het beste liedje van de plaat. (Jammer dat de toeter van Gunther Desamblanx ter ook in zit)

I'm laid back.

En in cooler Couleur hoor ik idd ook wel een hitje.